Afspraak maken? 06-46124376 info@haptonomie-kralingen.nl

Over de praktijk

Afspraak maken?

Je kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken:

Mobiel : 06 46 1243 76 
E-mail:
info@haptonomie-kralingen.nl

Het is soms ook mogelijk een afspraak te maken na 18:00 uur.

Mocht je niet op het afgesproken tijdstip kunnen komen, laat mij dit dan uiterlijk 2 werkdagen van tevoren weten. Dan kan ik een andere cliënt inplannen. N.B. Als je niet verschijnt op het afgesproken tijdstip, breng ik het volledige bedrag van de sessie in rekening.

Voor de eerste afspraak stuur ik je een vragenformulier en een behandelingsovereenkomst die je vooraf invult en dan op de eerste afspraak ondertekent.

Tevens wordt hierop de handelswijze uitgelegd waartoe de wet AVG mij verplicht, namelijk hoe ik om dien te gaan met de door jou verstrekte gegevens.

Elke behandeling duurt 45 – 60 minuten. 

Adres

Haptonomie-Kralingen
’s-Gravenwetering 4
3062 SG Rotterdam

Openingstijden

Even weeknummer: dinsdag en donderdag
Oneven weeknummer: maandag, woensdag en vrijdag

Bereikbaarheid met OV

Mijn praktijk is makkelijk bereikbaar met het OV; ze ligt tegenover metrostation Kralingse Zoom; tramlijn 7 van de RET heeft zelfs een halte die ’s-Gravenwetering heet.

Bereikbaarheid met auto

Vanaf de A20, de A16 en de A15 is mijn praktijk in enkele minuten te bereiken met de auto. In mijn wijk en in de straat moet je betaald parkeren.

Betalingen

Na afloop word je verzocht of mobiel te betalen (via een zgn. ”Tikkie”) of per overmaking na ontvangst van de factuur.
Betalingsvoorwaarden zijn conform de NVPA, de VBAG en het Nederlands recht.

Tarieven*

Haptotherapiesessie (45-60 min)€80
Neurofeedbacksessie€80
10 sessiesbij vooruitbetaling€760
Brain Qadvies / consult€80

*Haptonomie Kralingen is vooralsnog vrijgesteld van BTW

Vergoedingen*

Onderaan deze pagina zie je bij welke beroepsorganisaties ik ben aangesloten, VBAG licentienr. 2.100940A NVPA licentienr. 104339 RBCZ licentienr. 911360R

Veel zorgverzekeraars vergoeden een aantal neurofeedback trainingen en haptotherapie sessies gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. 

In het kader van preventie, herstel en integratie zijn werkgevers in sommige gevallen bereid de neurofeedbacktrainingen of de haptotherapie sessies (gedeeltelijk) voor de werknemer te betalen. Bijvoorbeeld bij (aankomende) burn-out verschijnselen.

Ook uitkeringsinstanties zijn bereid de neurofeedback trainingen of de haptotherapie behandelingen (gedeeltelijk) te betalen, bijvoorbeeld via een IRO (Individuele Reïntegratie Overeenkomst).

Neurofeedback trainingen of haptotherapie kunnen worden bekostigd uit het vrij besteedbare gedeelte van de “activerende of ondersteunende begeleiding”.

De neurofeedback trainingen en haptotherapie sessies kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting als bijzondere ziektekosten, of als scholingskosten voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld voor loopbaanverbetering.

De kosten van de neurofeedback trainingen of haptotherapie kunnen als trainingskosten of als Arbo-aftrekpost worden opgevoerd.

*Disclaimer:  deze informatie is aan verandering onderhevig. Haptonomie Kralingen is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op deze pagina. Je dient dit altijd goed te toetsen aan je eigen situatie.

Klachtenregeling

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, en nadat je daarover een gesprek hebt gehad met mij, nog steeds ontevreden blijft, dan kan je een klacht indienen. Je kan dan gebruik maken van de klachtenregelingen van het SCAG.

Waarnemingsregeling

Bij mijn afwezigheid kunt u gebruik maken van een waarnemingsregeling

Minderjarigen

Bij behandeling van minderjarigen wordt aan beide ouders schriftelijk toestemming gevraagd